Νεκρή Γραμμή

Ντριν. Ντριιιν. Τι ακριβώς αποζητούν, εκείνες οι πνιγμένες στα παράσιτα φωνές που πασχίζουν να γίνουν αντιληπτές, στην άλλη άκρη της ΝΕΚΡΗΣ τηλεφωνικής ΓΡΑΜΜΗΣ; 

Νεκρή Γραμμή

Κωσταντίνος Κέλλης

Το πρώτο best seller τρόμου από Έλληνα συγγραφέα, η Νεκρή Γραμμή αποτελεί ένα μεταφυσικό θρίλερ που κόβει την ανάσα και ανεβάζει την αγωνία έως την τελική του κορύφωση.

"Ώρα να ανακαλύψετε αυτό το νέο ταλέντο!"
-Nick Mamatas

"Ένα εξαιρετικό βιβλίο. Συστήνεται με το ζόρι σε κάθε τρομολάγνο και συνταγογραφείται σε οποιονδήποτε αγνοεί ή νομίζει ότι δεν υφίσταται ποιοτικό Ελληνικό Φανταστικό. Χρειαζόμαστε περισσότερα τέτοια βιβλία. Τα έχουμε απόλυτη ανάγκη."
-Μιχάλης Μανωλιός

Ο Σταμάτης Κόκκινος σκότωσε τη γυναίκα της ζωής του. Η σκέψη αυτή τον βασανίζει κάθε μέρα μετά το τροχαίο που την πήρε μακριά του και άφησε πίσω εκείνον.

Οι μέρες του κυλάνε χωρίς νόημα μέσα σ’ ένα άδειο διαμέρισμα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Μόνη του λύτρωση, τα τελευταία λόγια της Ιωάννας στον τηλεφωνητή του.

Ωστόσο, όλα όσα πίστευε ο πρώην αστυνομικός θα ανατραπούν όταν γνωρίσει τον Ιεροκλή, έναν αλλόκοτο ιδιωτικό ντετέκτιβ που ξέρει για εκείνον περισσότερα απ’ όσα θα ’πρεπε.

Μυστικά του παρελθόντος που αρνούνται να παραμείνουν θαμμένα.
Αμαρτίες που θα πρέπει να πληρωθούν με το μέγιστο τίμημα.
Και στη μέση όλων, ένα παλιό τηλέφωνο που χτυπάει τις νύχτες, με φωνές νεκρών στην άλλη άκρη της γραμμής.

Που ζητούν… τι;

Ειρήνη, εξιλέωση, εκδίκηση…

Ένα μυθιστόρημα που συνδυάζει άψογα την αστυνομική πλοκή με τον μεταφυσικό τρόμο!

Αγόρασε το βιβλίο από:
Κλειδάριθμος | Greekbooks | Politeia | Eshop.gr | Public | Ianos | Solaris

Reviews